Logo

76 Eventyrlig barneyoga, verktøy for livet selv.

LØRDAG

10.00-13.00Sted: OsloMet - Storbyuniversitetet

Bli med inn i en eventyrlig verden og se hvordan du kan tilrettelegge barneyoga for barnehage og småtrinnet, gjennom pust, eventyr med bevegelse, avspenning og meditasjon. En barneyoga som er livssynsnøytral og knyttet til rammeplan og læreplan.

Har du noen gang sett en baby ligge på stellebordet? Har du sett hvordan hele overkroppen utvider seg på innpust og senker seg sammen på utpust? Dette er vår naturlige pust. Puster du slik?På denne workshopen gir jeg deg ikke bare bevissthet rundt egen pust, men også hvordan du kan videreformidle enkle teknikker til barn. Pust som hjelper dem å regulere tanker, følelser og kroppen selv.

Jeg tar deg med inn i eventyrenes verden og viser deg hvordan du kan bruke bevegelse/yogaøvelser i fortellingen. Eventyr som er bortenfor konkurranse og prestasjon og bygget for å styrke barna selv.

Tove-Iren Kvanmo er lærer og pioner innenfor barneyoga i Norge, gjennom Nordstjerna Barneyoga. I samarbeid med Info Vest Forlag har hun gitt ut bøkene og yogamateriellet:»Eventyrreisen, YOGA for barn» (2017), knyttet til rammeplan. «Eventyrreisen, YOGA i skolen» (2019), knyttet til læreplanen. «Bokstavreisen, YOGA for barn», yogakort (2019), knyttet til læreplanen.