Logo

129 Latteryoga & GROOVE dans for barn

LØRDAG

13.00-16.00Åpent for alleSted: Pilestredet 52, Rom E 511

Tine Aggrey og Caroline Støyva Eriksen

Latteryoga
Latter, lek, sang og dans har en god effekt på menneskers psykiske og fysiske helse. Kurset tar for seg latteryoga for barn og hvordan man kan bruke denne gledescocktailen for å bryte opp barnas hverdag på skolen eller i barnehagen. Latteryoga er et unikt konsept hvor hvem som helst kan le uten spesiell grunn og uten bruk av humor, vitser eller komedie. Vi initierer latter som en øvelse i en gruppe ved bruk av øyekontakt og barnlig lekenhet. I latteryoga kombinerer vi latterøvelser med yogapust. Dette gjør at kroppen og hjernen får mer oksygen, og økt energinivå som bidrar til en god helse: Det er vitenskapelig bevist at kroppen ikke kan skille mellom falsk og ekte latter.

Groove
Hvordan gi barna og oss selv prestasjonsFRIE opplevelser som styrker selvfølelse, samhold og selvstendighet? Gjennom helt simple rytmer og bevegelser til musikk får barna en ikke-dømmende arena til å utforske og utfolde seg kreativt. Vi øver på å ikke sammenligne oss med hverandre, men å feire våre ulikheter!

Tine Aggrey har bachelor i Atferdspsykologi og er internasjonal Master Trainer i Groove metoden. Hun har introdusert Groove for barn, ungdom, voksne, familier, fengsler og firmaer. Tine brenner for mindre prestasjonsfylt og mer utforskende aktivitet. Mindre vurdering og mer nysgjerrighet. Tine er kjent for sin uhøytidelighet og formidler med humor og varme.

Caroline Støyva Eriksen er sertifisert latteryogalærer og holder LatterYoga-utdannelser, samt leder latteryoga-seanser for ulike grupper som f.eks. bedrifter, pensjonister, utdrikningslag og andre selskaper. Hun er også sertifisert Groove Facilitator for både voksne og barn. Til daglig jobber Caroline som skuespiller og sanger med base i Oslo.