Logo

080 Musikk, Sprell og inkluderende fellesskap i barnehage og skole

FREDAG

13.00-15.30Åpent for alleSted: Pilestredet 52, Rom A 357b

Britt Harket og Mette Thiedemann

Sprell i jungelen er på ny tokt og har spilt inn barneplate for barnehager. Musikken spenner over et stort register av musikksjangre og følelser, fra det sarte til lekende lett og til noe helt sprøtt og gæærnt!
Målet er å lage musikk som skaper lekenhet og inkluderende samspill i barnehagen. Hvis musikken vår kan bidra til at vi voksne blir enda mer varme og sensitive for barnas signaler og ikke minst gode tilretteleggere og deltakere i barns lek. Ja, da har vi nådd målet vårt!

Kurset vil være en presentasjon av musikken, for så å synge, leke, rocke og ha det gøy!

Sjekk gjerne ut facebooksiden vår «Sprell i jungelen».

Språkpedagog og barnehagelærer Britt Harket er ansatt i Pedagogisk fagsenter i Nordstrand bydel. Hun har lang erfaring med å veilede og kurse barnehager i inkluderende leke- og språkmiljøer og flerspråklighet. I tillegg har hun mange års erfaring som lærer i skolen. Sammen med Mette Thiedemann har hun utviklet «Sprell i jungelen», som nå er tilgjengelig med digitale kurs på Oslo kommunes nettside.

Musikkterapeut og barnehagelærer Mette Thiedemann er ansatt ved Pedagogisk fagsenter på Nordstrand i Oslo. Hun har i en årrekke kurset og veiledet barnehageansatte i å skape tilknytning og inkluderende fellesskap gjennom musikk og bevegelse. Hun er hovedkomponist for Sprell i jungelen og Sprellbandet, som er tilgjengelig for alle på strømmetjenester og på Oslo kommunes nettsider.