Logo

051 Slik takler du primadonnaer og vanskelige kolleger

FREDAG

09.00-11.30Åpent for alleSted: Pilestredet 50, Rom G233

Per Henrik Stenstrøm

De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?
Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen. Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall.
I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen. Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?

Per Henrik Stenstrøm er radio- og TV-programlederen med erfaring fra Dagsrevyen til Se og Hør som journalist og redaktør. Han har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister. Han har 25 års erfaring som leder og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon. I februar ga han ut boken «Irriterende kolleger – slik takler du dem».